Suunnistusliitto uusiin toimitiloihin

Suomen Suunnistusliitto on muuttanut uusiin toimitiloihin Helsingin Pitäjänmäkeen. Olympiakomitean johdolla toteutettu muuttorumba siirtää suurimman osan urheilujärjestöistä uusiin toimitiloihin Valimotielle ja entinen Länsi-Pasilassa sijainnut toimitalo tyhjenee lähes kokonaan.

Muuton myötä urheilujärjestöt pääsevät toimimaan nykyaikaisimmissa tiloissa, jossa lajienvälinen yhteistyö on entistä helpompaa toteuttaa. Vielä tällä hetkellä suuri muuttourakka vaikuttaa toimistolla työskentelevien tekemisiin ja remontin ja muuttolaatikoiden keskellä toimiminen voi viivästyttää mm. viesteihin vastaamista.

Jatkossa Suunnistusliiton uusi osoite on Valimotie 10, 00380 Helsinki. Samaiseen osoitteeseen tulee lähettää myös liitolle tuleva paperiposti. Toimitilat sijaitsevat talon neljännessä kerroksessa.

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail