Tarkkuussuunnistuksen EM-järjestäjäehdokkaan haku vuodelle 2020

Suomen Suunnistusliitto hakee tarkkuussuunnistuksen EM-kilpailuja Suomeen vuodelle 2020. Haemme nyt kotimaista kisajärjestäjää kyseisille EM-kilpailuille perjantaihin 16.2.2018 mennessä. Suunnistusliitto jättää hakemuksen Kansainväliselle suunnistusliitolle (IOF) helmi-maaliskuussa 2018, mikäli kriteerit täyttävä hakija Suomesta löytyy.

Tällä hetkellä tarkkuussuunnistuksen EM-kilpailuun osallistuu noin 150 kilpailijaa ja n. 30 joukkueiden huoltojäsentä ja kilpailut kestävät neljä kilpailupäivää, yhteensä 5-6 vuorokautta.

Hakijalle asetettuja vaatimuksia:

  • Kilpailujen yleissuunnitelma (kilpailumaastot, etäisyydet, majoitus)
  • Tapahtuman alustava talousarvio
  • Riittävän läheinen sijainti ja hyvien kulkuyhteyksien päässä lentokentältä

Tapahtuman järjestämisestä antaa lisätietoja toimitusjohtaja Mika Ilomäki (mika.ilomaki (a) suunnistusliitto.fi, p. 045-77310310) ja tarkkuussuunnistuksen lajipäällikkö Anna Jacobson (trailo (a) suunnistusliitto.fi, p. 045-3474770). Hakemus tulee jättää viimeistään 16.2.2018 sähköpostitse osoitteeseen mika.ilomaki (a) suunnistusliitto.fi.

Suomen Suunnistusliitto