Tilaa Suunnistaja-lehti

Osallistu Suunnistaja-lehden syyskampanjaan tilaamalla Suunnistaja-lehden kestotilaus (printti 49,50 e/vuosi tai printti + tabletti 59 e/vuosi). Kaikkien kampanja-aikana (15.10.–15.12.2017) uuden kestotilauksen tehneiden kesken arvotaan pääpalkintona Garmin vivoactive 3 -älykello (arvo 349 e, ks. kuva alla,lisätietoja klikkaamalla kuvaa) sekä 5 kpl tuotepalkintoja. Mikäli teet tilauksesi 22.11.2017 mennessä, saat vuoden viimeisen numeron kaupan päälle.

Garmin Vivoactive 3 -älykello on pääpalkintona Suunnistaja-lehden syyskampanjassa.

Tilaukset: suunnistaja-lehti (a) suunnistusliitto.fi tai suoraan Suunnistusliiton nettikaupasta kauppa.suunnistusliitto.fi.

Halutessasi voit osallistua pelkkään arvontaan lähettämällä yhteystietosi postikortilla Suunnistaja/syyskampanja, Suomen Suunnistusliitto, Radiokatu 20, 00240 Helsinki.

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail