Uudistuva seuratoiminnan laatuohjelma – tule mukaan aluetilaisuuksiin

Olympiakomitea on valmistellut yhdessä lajiliittojen ja liikunnan aluejärjestöjen kanssa uutta seurojen laatuohjelmaa.  Laatuohjelman tavoitteena on toimia seuratoiminnan kehittämisen välineenä. Laatuohjelman avulla autetaan seuroja kehittymään eri osa-alueilla, joita ovat laadukas lasten urheilu, huippu-urheilu ja aikuisten harrasteliikunta.  Ajatuksena on, että seura voi erikoistua laadukkaaseen lasten urheiluun, huippu-urheiluun tai aikuisten harrasteliikuntaan tai vaikka kaikkiin osa-alueisiin seuran omista tarpeista riippuen.  Tärkeänä näkökulmana kehittämisessä ovat urheilijan ja liikkujan tarpeet. Nykyinen sinettiseuratoiminta tulee jatkossa olemaan osa uudistuvaa seurojen laatuohjelmaa.

Olympiakomitea esittelee uutta laatuohjelmaa 15 alueella järjestettävissä tilaisuuksissa, joihin kaikki asiasta kiinnostuneet ovat tervetulleita.  Tilaisuudet järjestetään arki-iltoina ja ne ovat maksuttomia.  Tarkista oman alueesi tilaisuuden ajankohta ja paikka oheisesta linkistä ja ilmoittaudu mukaan osoitteessa: https://www.lyyti.in/aluekierros2017

Olympiakomitean aluetilaisuuksissa on uuden laatuohjelman lisäksi alueen liikuntajärjestön järjestämää ohjelmaa, joka vaihtelee alueittain mm. seuratuki-info on ohjelmassa monella alueella.  Näet ohjelman oheisesta linkistä.  Ilmoittaudu mukaan viimeistään viikkoa ennen tilaisuuden alkua.