Rusanen voittoon tarkkuussuunnistuksen SM-normaalikilpailussa

SM-tarkkuussuunnistuksen normaalikilpailut käytiin Nurmijärvellä, Rajamäen Rykmentin järjestämänä. Kilpailun kärkikolmikko oli Antti Rusanen (Keravan Urheilijat), Jari Turto (Kokemäen Kova-Väki) ja Esko Junttila (Muuramen Rasti). Kaikki mitalistit saivat täydet pisteet joten aikarastien ajat ratkaisivat tuloksen. Kokonaisuudessaan rata oli 1,7 kilometriä pitkä ja käsitti 26 rastia ja kolme aikatehtävää.

-Pitkät katseluetäisyydet ja matalat, toinen toistensa takaa näkyvät kukkulat ja harjanteet tekivät radasta vaikean. Hyödynsin vaihtelevan sään liikkumalla radalla paljon, jotta pystyin ratkomaan samoja rasteja sekä auringonpaisteessa, että pilvien varjossa. Tuntuu hienolta onnistua täysin odotusten ja valmistautumisen mukaisesti, päivän voittaja Rusanen kertoo.

Tarkkuussuunnistuksen SM-kilpailut jatkuvat huomenna Mäntsälässä tempo-kilpailulla.

Täydelliset tulokset osoitteesta http://rajamaenrykmentti.fi/kilpailut/trailo2017/res.pdf

1) Antti Rusanen (Keravan Urheilijat) 26 pistettä/10 sek, 2) Jari Turto (Kokemäen Kova-Väki) 26/11, 3) Esko Junttila (Muuramen Rasti) 26/36, 4) Roope Näsi (Alahärmän Kisa) 26/76, 5) Pinja Mäkinen (Koovee) 26/78, 6) Hannu Niemi (Epilän Esa) 25/16