Nuori Suunta -uutiskirje

Nuori Suunta -uutiskirje on tänään lähetetty uutiskirjeen tilaajille sähköpostitse. Jos et ole tilaaja, voit lukea ajankohtaiset nuorisotoiminnan uutiset alla olevasta linkistä.

Elokuun kirjeessä linkkejä lasten ja nuorten ratojen uuteen koulutusvideoon sekä erilaisiin juoksutekniikkavideoihin. Kirjeen muita aiheita ovat mm. Kultaisen kompassin viikonloppu, Nuorten tiimin järjestämä leiri nuorille sekä infoa nuoren kartoittajan tuen hakemisesta. Etsinnässä on hyvä lasten ja nuorten toiminnan toteutus tai idea palkittavaksi Suunnistusliiton stipendillä.

Lue uusin Nuori Suunta -uutiskirje .

Suomen Suunnistusliiton nuorisotoiminta lähettää seurojen nuorisovastaaville, ohjaajille ja muille nuorisotoiminnan toimijoille suunnatun Nuori Suunta -uutiskirjeen ajankohtaisista nuorisotoiminnan asioista 7 – 10 kertaa vuodessa.

Nuorisotoiminnan info -sivuilla voit tilata uutiskirjeen omaan sähköpostiisi ja lukea aiempia uutiskirjeitä.