Suomen joukkue maailmancupiin Latviaan

Suunnistuksen maailmancup jatkuu elokuun lopulla Latvian Cesisissa, jossa kertyy samalla arvokasta maastotuntumaa ensi vuoden MM-kisoihin. Suomen joukkue Latviaan 25.-27.8. (s = sprintti; k = keskimatka; v = viesti)

Naiset: Sari Anttonen Keuruun Kisailijat (s, k, v), Sofia Haajanen SK Pohjantähti (s, k, v), Anna Haataja SK Pohjantähti (s, k, v), Venla Harju Tampereen Pyrintö (s, k, v), Saila Kinni Tampereen Pyrintö (s, k, v), Miia Niittynen Koovee (k, v), Kirsi Nurmi IFK Göteborg (s, v), Merja Rantanen Jämsän Retki-Veikot (s, k, v), Marika Teini SK Pohjantähti (s, k, v). Varalla: Kirsi Nurmi (k), Anna Närhi IFK Göteborg (s, v).

Miehet: Aaro Asikainen Kalevan Rasti (k, v), Mårten Boström IFK Lidingö (s), Einari Heinaro Helsingin Suunnistajat (v, s), Elias Kuukka Tampereen Pyrintö (s, k, v), Jesse Laukkarinen Paimion Rasti (s), Aleksi Niemi Tampereen Pyrintö (s, k, v), Olli Ojanaho Helsingin Suunnistajat (s, k, v), Fredric Portin Paimion Rasti (s, k, v), Otto Simosas OK Trian (s, k, v), Olli-Markus Taivainen Navi (k, v), Aleksi Anttolainen Lahden Suunnistajat -37 (k, v).

Järjestäjien kisasivut

* joukkueen muutos 20.7.2017: Miika Kirmula jää pois ja Aleksi Anttolainen nousee tilalle.
** joukkueen muutos 16.8.2017: Joni Hirvikallio ja Eetu Savolainen jäävät pois, tilalle Aaro Asikainen (k, v), Einari Heinaro lisäksi sprinttiin.