Hiihtosuunnistuksen valmennusryhmät 2017-2018

Hiihtosuunnistuksen valmennusryhmät 2017-2018

A-maajoukkue

Naiset (4):  Salla Koskela Lounais-Hämeen Rasti, Sonja Mörsky Haapamäen Urheilijat, Mirka Suutari Kouvolan Suunnistajat, Marjut Turunen SK Vuoksi
Miehet (4): Janne Häkkinen Suunta Jyväskylä, Tuomas Kotro SK Vuoksi, Tero Linnainmaa Kyrös-Rasti, Jyri Uusitalo Pellon Ponsi

Leiriryhmä

Naiset (4): Suvi Oikarinen Ounasvaaran Hiihtoseura, Sanna Pusa Haapamäen urheilijat,  Noora Räisänen Saloisten Reipas, Tuuli Suutari Kouvolan Suunnistajat
Miehet (7): Santeri Aikio Kuusamon Erä-Veikot, Anssi Koirikivi RasTiimi, Tommi Reponen Suunta Jyväskylä, Samuli Schroderus SK Pohjantähti, Miska Tervala Rastivarsat, Eevert Toivonen Pirkkalan Hiihtäjät, Misa Tuomala Suunta Jyväskylä

Maajoukkueen valmennus ja huolto

Päävalmentaja: Jarkko Urpalainen
Huoltopäällikkö: Mika Tervala
Lääkäri: Timo Sirola
Lihashuolto: Riikka Varjus

Maajoukkueleiritys

5.–7.5. Pajulahti, Info- ja testileiri
26.6.–1.7. Vuokatti, Aateli-race
14.–20.8. Otepää, Viro
24.9.–5.10. Ramsau
23.–27.10. Vuokatti
9.–17.11. Rovaniemi
2.–5.1. Taitoleiri

Testileirin kautta on mahdollista päästä mukaan maajoukkueen leiritykseen sekä ottaa osaa ennalta määrättyihin harjoituksiin leirityksessä. Lisätiedot ja ilmoittautumiset testileirille Jarkko Urpalainenjarkko.urpalainen@suunnistusliitto.fi

Nuorten talenttiryhmä (17–20-v.)

Tytöt (8): Maria Hoskari Rastiketut, Veera Klemettinen Suunta Jyväskylä, Maiju Kovanen Suunta Jyväskylä, Liisa Nenonen SK Vuoksi, Henna Pylvänäinen Kouvolan Suunnistajat, Siiri Saalo Keravan Urheilijat, Venla Taulavuori Alatornion Pirkat, Satu Tuomisto Vaasan Suunnistajat
Pojat (7): Tommi Härkönen Kajaanin Suunnistajat, Väinö Kotro Kymin Suunnistajat, Matias Maijala Lapin Veikot, Niilo Ojanaho Ounasvaaran Hiihtoseura, Roni-Ville Rissanen Sonkajärven Pahka, Elmeri Toivanen Kouvolan Suunnistajat, Aapo Viippola Oulun Tarmo

Nuorten maajoukkueen valmennus

Valmentaja: Tapani Partanen
Huoltopäällikkö: Mika Tervala

Nuorten maajoukkueleiritys

5.–7.5. Pajulahti, Info- ja testileiri
26.6.–1.7. Vuokatti, Aateli-race
14.–20.8. Otepää, Viro
(24.9.–5.10. Ramsau)
23.–27.10. Vuokatti
11.–17.11. Rovaniemi
2.–5.1. Taitoleiri

Testileirin kautta on mahdollista päästä mukaan maajoukkueen leiritykseen sekä ottaa osaa ennalta määrättyihin harjoituksiin leirityksessä. Lisätiedot ja ilmoittautumiset testileirille Tapani Partanen tapani.partanen@cleanosol.fi

Haastajaryhmä

Haastajaryhmän tarkoituksena on tarjota kehityshaluisille ja motivoituneille 14–25-vuotiaille tasokasta hiihtosuunnistuksen leirivalmennusta ja ohjausta omatoimisen harjoittelun laadun parantamiseen. Tärkeänä tavoitteena on suunnata urheilijoiden harjoittelua jo peruskuntokauden alusta lähtien selkeämmin lajin erityisvaatimusten suuntaan sekä laajentaa määrätietoisesti huipulle tähtäävien hiihtosuunnistajien määrää koko valtakunnan alueella. Kokoamalla kehittymiseen ja menestykseen tähtäävät urheilijat yhteisille leireille saadaan aikaan hyvää keskinäistä sparrausta ja kilpailua.

Urheilijoiden ja valmentajien ilmoittautumiset sekä tiedustelut:
Haastajaryhmän koordinaattori Pekka Valkonen, pekka.valkonen(a)gmail.com, p. 0400 224 089

Haastajaryhmän leiritys

Julkaistaan touko-kesäkuussa.

 


Vanhat valmennusryhmät