Kurssimateriaalia Jukola-kouluille

Suunnistusliitto on julkaissut kurssimateriaalin, jota seurat ja muut tahot voivat hyödyntää järjestäessään suunnistuskursseja aikuisille. Kurssimateriaali on nimetty Jukola-kouluksi, mutta materiaali soveltuu monenlaisten kurssien toteutukseen.

Kurssimateriaalin on tehnyt Anu Salokangas osana opintojaan. Pohja-aineistona on hyödynnetty Suunnistusliiton materiaaleja, Olé kartalla! -materiaalia, Espoon Akilleksen Jukola-koulun 2014 – 2015 materiaalia ja palautetta osallistujilta koulun jälkeen, muiden Jukola-kouluja järjestävien seurojen hyväksi kokemia käytäntöjä ja harjoituksia sekä Jukola.com -sivuston materiaalia.

Kurssimateriaali koostuu Ohjaajan oppaasta liitteineen ja neljässä osassa olevasta kokonaisuudesta, jossa on materiaalia teoriatunteja, käytännön harjoituksia ja työpöytäharjoituksia varten.

Kurssimateriaali löytyy Suunnistusliiton Harraste-sivuilta, osana Järjestä kuntosuunnistus -aineistoa. Jukola-koulun kurssimateriaali.

Kurssimateriaalin työpöytäharjoitukset soveltuvat myös suunnistuksen harrastajille itseopiskeluun. Ohjeita aloittelijoille löytyy myös suunnistus.fi -sivuilta.

Ilmoita tiedot seurasi aikuisten suunnistuskoulusta

Suunnistusliitto kerää tietoja eri tahojen järjestämistä aikuisten suunnistuskursseista. Jos seurasi järjestää kurssin, lähetä tiedot info(a)suunnistusliitto.fi.