Kuntorastikausi on käynnissä ja suunnistuskurssit houkuttelevat

Kevätkelien myötä herää yhä suurempien joukkojen innostus lähteä suunnistamaan. Tapahtumien tarjonta vilkastuu kevään edetessä. Monet seurat järjestävät myös suunnistuskursseja eritasoisille aikuisharrastajille. Kurssit ovat olleet hyvin suosittuja.

Suunnistusliitto on koonnut taulukkoon seurojen aikuisille suunnattua kurssitarjontaa. Osa suunnistuskursseista käynnistyy jo tällä viikolla. Osa kursseista käynnistyy vasta toukokuu lopulla, kun alkukesän kelit ovat heleimmillään. Kursseja tarjoavia seuroja on toki enemmänkin kuin taulukon listauksessa, joten kannattaa etsiä kurssitarjontaa myös paikallisen seuran sivuilta.

Suunnistusliiton kuntorastikalenterista löytyy iso määrä kuntorastitapahtumia. Katso kalenterista, mitä tapahtumia on lähiseudullasi jo tällä viikolla. Mikäli et löytänyt haulla sopivia tapahtumia, saatat löytää tapahtuman myös seuran nettisivulta.

Suunnistusseurojen yhteystiedot Seurat täydentävät tarjontaansa eri viestikanaviin kevään edistyess.

Twitterissä #suunnistus on myös oiva infokanava, jota kannattaa seurata. Seuraaminen onnistuu, vaikka ei itse olisi rekisteröitynyt twitteriin.

Aloittelijalle on koottu tietopaketti lajista ja harrastuksen alkuvaiheessa tarvittavista välineistä osoitteeseen suunnistus.fi. Omaehtoiseen suunnistustaitojen ”työpöytä”opiskeluun sopii myös Suunnistusliiton Jukola-koulun kurssimateriaali.