Hankasalmen suunnistuslukio etsii päävalmentajaa

Hankasalmen suunnistuslukio on yli 30 vuoden ajan tarjonnut mahdollisuuden yhdistää lukio-opiskelu ja korkeatasoinen suunnistusvalmennus yli 200 motivoituneelle nuorelle. Suunnistusvalmennus on kurssitettu osaksi lukion opetussuunnitelman valinnaisten kurssien tarjontaa. Toiminta on Hankasalmen kunnan rahoittamaa, ja sen käytännön toteutuksesta vastaa sopimuspohjaisesti Hankasalmen urheilu- ja valmennuskeskusyhdistys ry.

Hankasalmen urheilu- ja valmennuskeskusyhdistys ry hakee päätoimista suunnistusvalmentajaa (päävalmentaja) toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.7.2017 alkaen (tai sopimuksen mukaan).

Päävalmentajan tehtävänä on vastata Hankasalmen lukion suunnistusryhmän valmennuksesta (lv 2016-2017 12 opiskelijaa) lukion opetussuunnitelmaan kuuluvan ohjelman mukaisesti. Lisäksi päävalmentajan tehtävään kuuluu yhdistyksen yleishallinnosta vastaaminen.

Tehtävään valittavalta edellytämme
–          Soveltuvaa ammattikoulutusta tai muuten hankittua valmennusosaamista
–          Kokemusta nuorten (lukioikäisten) kanssa työskentelystä
–          Suunnistuksen lajikulttuurin tuntemusta
–          Vähintään EA I –tason ensiaputaitoja
–          Yhdistystoiminnan tuntemusta

Päävalmentaja työskentelee läheisessä yhteistyössä lukion rehtorin ja muun henkilökunnan sekä yhdistyksen hallituksen kanssa.

Tehtävästä maksettava palkka perustuu valittavan koulutukseen ja kokemukseen. Tehtävän täytössä noudatetaan neljän (4) kuukauden koeaikaa. Ennen työsopimuksen allekirjoittamista tehtävään valitun on toimitettava lain lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (14.6.2002/504) mukainen rikostaustaote.

Tarjoamme
–          Monipuolisen tehtäväkentän, jossa luot edellytykset nuorten urheilijoiden unelmien toteutumiselle
–          Erinomaiset edellytykset (lähiharjoittelupaikat, maastot ja kartat, työvälineet) keskittyä ja toteuttaa valmennuksen eri osa-alueita

Vapaamuotoiset hakemukset pätevyyttä ja kokemusta osoittavine liitteineen tulee toimittaa 31.3.2017 klo 16.00 mennessä sähköpostitse yhdistyksen puheenjohtajalle osoitteeseen eino.havas (a) likes.fi. Hakemuksia ei palauteta. Tiedustelut tehtävästä samaan sähköpostiin tai puhelimitse 20.3. ja 21.3. klo 17-20 0500 605 527 (Eino Havas).