Vielä ehtii ilmoittautua Fin5:lle

Haminan Fin5-suunnistusviikolla on luvassa hyväkulkuisia maastoja.
Haminan Fin5-suunnistusviikolla on luvassa hyväkulkuisia maastoja. Kuva: Aapo Laiho.

Fin5-suunnistusviikon ilmoittautumisaikaa on jatkettu 21.6.2016 saakka eli Jukolan jälkeiseen tiistaihin. Heinäkuun suunnistusviikolla myös kuntoilijat voivat jatkaa suunnistuskautta Jukolan jälkeen. Heinäkuun suunnistusviikko tarjoaa oivan mahdollisuuden harpata iso askel omissa suunnistustaidoissa ja viettää samalla mukavaa kesälomaviikkoa monipuolisen oheisohjelman parissa.

Jos kesän suunnitelmissa on vielä tilaa, kannattaa Haminaan suunnata yksittäisiinkiin osakilpailuihin! Päivittäin on tarjolla myös Avoimet sarjat, joihin voi osallistua kuntorastien tapaan vain saapumalla paikalle.

Haminan ympäristön hyväpohjaiset maastot ovat aina olleet kaikenikäisten ja -tasoisten suunnistajien mieleen. Huiput saavat pitää vauhtia ja toki sujuva eteneminen on mielekästä myös lapsille, kuntoilijoille ja veteraaneille. H/D60-sarjoista alkaen käytössä on 1:7500-mittakaava.

Eliittisarjat kilpailevat viikon aikana kaikilla kolmella matkalla. Sprintti Haminan historiallisen keskustan puutalokortteleissa ja valleilla on varmasti kesän parasta tarjontaa. Pitkillä matkoilla käytössä on 1:15000 -kartta ja hyväpohjaiset maastot tarjoavat mahdollisuuden vauhdinpitoon. Keskimatkalla testataan nopean ja teknisen suunnituksen hallintaa. Kokonaiskilpailun parhaille on tarjolla valmennusstipendit (2000€-1000€-500€). Jo ilmoittautuneiden huippunimet ennakoivat oivaa taistoa kärkisijoista.

Vehkalahden Veikot toivottaa kaikki suunnistajat tervetulleiksi kaakonkulmalle kesäiseen Haminaan, miellyttävän hyväpohjaisiin maastoihin ja monipuoliselle tapahtumaviikolle!

Lisätietoja Fin5-suunnistusviikosta