Tarkkuussuunnistajat valmiina hakemaan EM-mitaleita

tark

Tarkkuussuunnistajien EM-koitos Tsekeissä jatkuu perjantaina alkavalla perinteisellä kaksipäiväisellä tarkkuussuunnistuskilpailulla. Tarkkuussuunnistuksessa on kaksi sarjaa, avoin ja paralympiasarja, joissa molemmissa jaetaan EM-mitalit.

Suomen joukkueeseen on tullut muutos aiempaan ilmoitettuun, kun Sami Hyvönen korvaa Lauri Kontkasen avoimessa sarjassa. Suomi osallistuu avoimeen sarjaan seitsemällä urheilijalla, sillä Jari Turto saa hallitsevana Euroopan mestarina henkilökohtaisen lisäpaikan.

Suomen joukkueet Tarkkuussuunnistus:

Avoin sarja: Sami Hyvönen, Martti Inkinen, Pinja Mäkinen, Marko Määttälä, Hannu Niemi, Ari Tertsunen, Jari Turto

Paralympiasarja: Kem Gammelgård, Tuomo Markelin, Kari Pinola, Pekka Seppä

Lisätietoa kilpailuista omilta kisasivuilta: http://etoc2016.cz/

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail