Tarkkuussuunnistajat vahvalla joukkueella EM-kisoihin Tsekkiin

Tarkkuussuunnistuksen EM-kilpailut käydään 22.-29.5.2016 Jeseníkissä, Tsekissä. Suomen maajoukkueeseen on tehty työ- ja perhesyiden takia muutamia muutoksia kevään aikana.  Näistä ehkä merkittävin on, että viime vuoden tempon maailmanmestari Antti Rusanen keskittyy elokuun MM-kisoihin, eikä ole mukana kisajoukkueessa. Samoin Lauri Mäkinen ja Petteri Suominen jäävät pois kisajoukkueesta. Uutena kilpailijana kisajoukkueeseen on nostettu Anna Jacobson, OK 77.

Kisajoukkue ja alustavat lajivalinnat ovat seuraavat:

Tarkkuussuunnistus, avoin sarja: Jari Turto KoKV (EM 1. vuonna 2014), Pinja Mäkinen Koovee, Marko Määttälä KPV, Lauri Kontkanen SelSi, Ari Tertsunen TVV, Hannu Niemi EE ja Martti Inkinen RR.

Tarkkuussuunnistus, paralympiasarja: Pekka Seppä SuSe, Tuomo Markelin HS, Ken Gammelgård OK Ravinen ja Kari Pinola RaN.

Tempo: Lauri Kontkanen, Pinja Mäkinen Koovee, Turto, Martti Inkinen, RR, Risto Vainio, SipRa, Tertsunen, Sami Hyvönen RasPi ja Anna Jacobsson, OK 77.

EM-kisoissa kilpaillaan ensimmäistä kertaa tarkkuussuunnistusviestissä. Suomi osallistuu kahdella kolmen kilpailijan joukkueella avoimen sarjan viestiin ja yhdellä paralympiasarjaan. Joukkueet nimetään myöhemmin.

Joukkueenjohtajana EM-kisoissa toimii Heikki Liimatainen.