Saarela ja Reponen SM-keskimatkan mestareiksi

Keminmaan Urheilijoita edustava Ville-Petteri Saarela oli nopein mies hiihtosuunnistuksen SM-keskimatkalla. Koko matkan kärkivauhtia pitänyt Saarela jätti muut taakseen ja otti muutaman vuoden tauon jälkeen keskimatkan Suomen mestaruuden jälleen nimiinsä. Saarela käytti linnuntietä 13,1 kilometrin matkalla aikaa 45.04.

Hopealle hiihti Suunta-Jyväskylän Janne Häkkinen noin puolen minuutin erolla voittajaan. Pronssille ehti Kyrös-Rastia edustava Tero Linnainmaa vajaan minuutin Saarelaa hitaampana.

Milka Reponen naisten nopein

Naisissa nopein oli helmikuun sairastelukierteestä toipunut Milka Reponen. Erot kärjessä kasvoivat isoiksi, sillä Reponen jätti hopealle hiihtäneen Ulvilan Uran Mira Kaskisen yli minuutin päähän. Pronssia otti Lounais-Hämeen Rastin nainen Salla Koskela, joka hävisi voittajalle noin 1,5 minuuttia.

Hiihtosuunnistuksen SM-kilpailut jatkuvat Kuusamossa Lapin Lumirastien yhteydessä huomenna sunnuntaina kisattavalla erikoispitkän matkan SM-kilpailulla.

Lisätietoa ja tulokset: lapinlumirastit.fi/2016/ajankohtaista/