Jukolatiimi jatkaa hyvää työtään

Viime vuonna Louna-Jukolassa noin 20 000 euroa hyväntekeväisyyteen kerännyt julkkisjoukkue Jukolatiimi saa jatkoa myös Lappee-Jukolassa.

Tänä vuonna Jukolatiimin haasteen ottaa vastaan joukko muusikoita kapteeninaan Apulanta-yhtyeen rumpali Sipe Santapukki.

– Olin itse asiassa kasaamassa musatyypeistä porukkaa Lappee-Jukolaan joka tapauksessa, kun ajatus Jukolatiimistä hiipi ajatuksiin. En ollut varma kelpaako rokkimiehet ja -naiset hyvin alkaneen Jukolatiimi-projektin lipunkantajiksi tänä vuonna, onneksi kelpasimme. On todella hienoa kokoontua kollegoiden kanssa asian äärelle, joka on meille kaikille enemmän tai vähemmän uusi. Mikä parasta, saamme hikoilla ja vuotaa verta hyvän asian puolesta, Santapukki kertoo.

Myös projektin johtaja Annamaria Väli-Klemelä on innoissaan toista kertaa toteutettavasta hyväntekeväisyysprojektista.

– Vuoden 2015 Jukolatiimi oli huikea ja onnistui yli odotusten. On upeaa, että saimme jatkoa hienolle projektille, siitä haluan kiittää koko taustaryhmää. Meillä on timanttinen tiimi kasassa ja kohde on varmasti sellainen, jonka eteen jokainen on valmis pusertamaan hikeä. Jukolatiimi tulee rokkaamaan Lappeenrannan yöttömässä yössä, sen voin luvata, Jukolatiimi2016-projektin johtaja Annamaria Väli-Klemelä sanoo.

Jukolatiimin kokoonpano ja hyväntekeväisyyskohde julkisetaan myöhemmin keväällä.