Sveitsiläinen Daniel Hubmann Kooveen väreihin

Yksi maailman parhaista miessuunnistajista, sveitsiläinen Daniel Hubmann siirtyy edustamaan tamperelaisen Kooveen värejä. 32-vuotias Hubmann on saavuttanut urallaan kaikkiaan 19 MM-mitalia ja hänet tunnetaan erinomaisesta kyvystään sopeutua eri matkojen ja maastotyyppien vaatimuksiin.

Viimeksi Hubmann on edustanut norjalaista Kristiansand OK:ta, jonka riveissä oli voittamassa myös viime kesänä Louna-Jukolaa. Uransa alkuvuosina hän edusti Turun Suunnistajia. Viime kesän MM-kisoissa Hubmann voitti keskimatkan ja oli osa voittoisaa viestijoukkuetta.

Hubmannin seuravaihdon taustalla on halu hakea uusia haasteita. Hubmann vahvistaa merkittävästi Kooveen asemaa mm. kansainvälisissä suurviesteissä Jukolassa ja Tiomilassa.

– Kooveen ennestäänkin kova ryhmä saa Hubmannista timantinkovan vahvistuksen tuleviksi vuosiksi. Samalla hän on mitä parhain esimerkki Kooveen nuorisosuunnistajille, korostaa Kooveen suunnistusjaoston puheenjohtaja Jukka Westerlund.

Jo aiemmin syksyllä ukrainalainen MM-mitalisti, erittäin taitavana suunnistajana tunnettu Oleksander Kratov siirtyi Kooveen riveihin.