Vielä ehtii: Ilmoittaudu Kisakallion superviikonloppuun 22.–24.1.

Nyt on aika ilmoittautua talven kohtaamispaikkaan, Suunnistusliiton superviikonloppuun Kisakallion Urheiluopistolla. Tapahtumaviikonloppu on hieno mahdollisuus verkostoitua. Nämä tapahtumat ovat olleet pidettyjä.

Tapahtumiin voi vielä ilmoittautua tulevan viikonlopun aikana. Täytä ilmoittautumislomake viimeistään sunnuntai-iltana 10.1.

Nyt kannattaa selvittää oman seuran väen kiinnostus eri tapahtumiin ja sopia yhteisiä kyytejä, esimerkiksi nuorille ohjaajille.

Suunnistusvalmennusseminaarin johtavana teemana on seuravalmennuksen kehittäminen urheilijan polun eri vaiheissa. Aiheeseen pureudutaan niin luentojen/alustusten kuin ryhmätöiden muodossa.

Ohjaajatapaamisen ohjelma koostuu luennoista, keskusteluista, käytännön harjoituksista, seuraesimerkeistä, yhdessäolosta ja virkistäytymisestä. Päivien aikana pääsee tutustumaan muiden seurojen toimintaan ja ohjaajiin.

Nuorten ohjaajien leirillä voit jakaa kokemuksiasi ohjaajana, saat uusia ideoita ja pääset itsekin kokeilemaan erilaisia harjoitteita.

Kaikkien tapahtumien yhteisessä ohjelmassa on mm. Turun Suunnistajien ja Espoon Suunnan toiminnan esittelyt.

Lisätietoa tapahtumien ohjelmasta ja ilmoittautumislomakkeet

Suunnistusvalmennusseminaari
Ohjaajatapaaminen
Nuorten ohjaajien leiri