Hiihtosuunnistuksen Junior Cupin kilpailut 2016

Hiihtosuunnistuksen kehittämisryhmä on päättänyt kauden 2016 Junior Cupin osakilpailut. Kilpailuja on yhteensä kahdeksan, joista kunkin kilpailijan kuuden parhaan kilpailun pisteet lasketaan lopputuloksiin.

Talven 2016 kilpailut on sijoitettu kattamaan tasaisesti koko kausi alkaen tammikuun alusta Vuokatista ja päättyen Lapin Lumirasteille maaliskuun lopulla. Pistelaskuun ainoa muutos aiempaan on se, että kaikissa osakilpailuissa pistekertymä on sama eli viimeisessä osakilpailussa ei ole enää jaossa tuplapisteitä.

Junior Cup 2016 osakilpailut
9.1. Vuokatin talvirastit, 1. pv, Vuokatti
10.1. Vuokatin talvirastit, 2. pv, Vuokatti
6.2. SM-sprintti, Hauho
20.2. SM-keskimatka, Alajärvi
12.3. SM-pitkä, Hankasalmi
18.3. Lapin Lumirastit, 1. pv, Kuusamo
19.3. SM erikoispitkä, Kuusamo
20.3. Lapin Lumirastit, 3. pv, Kuusamo

Varakilpailuina Vuokatin talvirasteille on Luumäki HiSu 16.-17.1.