Kokkolan Suunnistajat ja Koovee pyöräsuunnistuksen viestimestarit

Kokkolan Suunnistajat ajoi pyöräsuunnistuksen miesten viestin voittoon tiukan mitalitaistelun jälkeen. Kaksihenkisin joukkuein ajetussa kuuden osuuden viestissä nähtiin lähes jokaisessa vaihdossa eri kärkijoukkue.  Aloitusosuuden jälkeen kärkipaikkaa piti Rasti-Jussit ja seuraavissa vaihdoissa mitalijoukkueet vuorottelivat  kärkipaikalla. Lisäväriä mitalikamppailuun toi myös sekajoukkueella ajanut OK Botnia, joka sijoittui lopulta neljänneksi.

Ankkuriosuudella Samuli Saarela ratkaisi kullan kohtalon viimeisellä kilometrillä Kokkolan Suunnistajille ja ajoi näin viikonlopun tuplamestariksi. Konsta Vanhanen ankkuroi Asikkalan Raikkaan hopealle 12 sekunnin erolla voittajaan ja vahvasti
joka osuuden ajanut Pekka Niemi nosti Kankaanpään Suunnistajat pronssille.

Naisten kilpailu oli alusta alkaen Kooveen Henna Saarisen ja Marika Haran komennossa. Koovee voitti kilpailun ylivoimaisesti liki 12 minuutin erolla ennen Asikkalan Raikasta ja Lounais-Hämeen Rastia.

Tulokset

Miehet
1) Kokkolan Suunnistajat (Timo Hongell, Samuli Saarela) 1.40.36, 2) Asikkalan Raikas (Tuomo Lahtinen, Konsta Vanhanen) +12, 3) Kankaanpään Suunnistajat (Juuso Jutila, Pekka Niemi) +1.31, 4) OK Botnia (Antonia Haga, André Haga) +2.08, 5) OK Trian (Jörgen Wickholm, Anders Blomster) +3.41 , 6) Rastivarsat (Verneri Nieminen, Miska Tervala) +4.23

Naiset
1) Koovee (Henna Saarinen, Marika Hara) 1.39.27 , 2) Asikkalan Raikas (Mia Lindroth, Mona Lindroth) +11.46 , 3) Lounais-Hämeen Rasti (Tuuli Lehtimäki, Salla Koskela) +13.52 , 4) Kortesjärven Järvi-Veikot (Helena Hakala, Eeva-Liisa Hakala) +14.44 , 5) Pargas IF (Henna Hertsbacka, Dina Alexandersson) +19.28 , 6) Lahden Suunnistajat-37 (Minna Närhi, Ekaterina Illarionova) +22.26

Kaikki tulokset
Järjestäjien kisasivut