Suomen joukkue MM-pyöräsuunnistukseen

Suomen joukkue pyöräsuunnistuksen MM-kisoihin on valittu viikonvaihteen katsastusten jälkeen. Tsekin Liberecissä järjestettäviin MM-kisoihin lähtee Suomesta 12 urheilijan joukkue, jossa on runsaasti kokemusta, mutta myös nuorta iskukykyä. Samaan aikaan aikuisten MM-kisojen kanssa käydään myös nuorten (20-v) MM-kisat.

Suomen joukkue MM-pyöräsuunnistukseen Tsekkiin 18.-22.8.

Naiset: Antonia Haga OK Botnia, Marika Hara Koovee, Susanna Laurila Jalasjärven Jalas, Ruska Saarela Kokkolan Suunnistajat, Henna Saarinen Koovee, Ingrid Stengård OK Trian. Varalla Mona Lindroth Asikkalan Raikas.

Miehet: Andre Haga OK Botnia, Tuomo Lahtinen Asikkalan Raikas, Jussi Laurila Jalasjärven Jalas, Pekka Niemi Kankaanpään Suunnistajat, Samuli Saarela Kokkolan Suunnistajat, Mika Tervala Rastivarsat. Varalla Kare Kaskinen Ulvilan Ura.

Suomen joukkue nuorten MM-pyöräsuunnistukseen:

Naiset: Essi Hakala MS Parma, Helena Hakala Kortesjärven Järvi-Veikot, Jutta Nurminen Valkeakosken Haka ja Saara Yli-Hietanen Tampereen Pyrintö. Muutos 10.8.2015: Yli-Hietanen poisjäävän Krista Lahtisen tilalle.

Miehet: Juha Lilja Tampereen Pyrintö, Eerik Nurminen Kouvolan Suunnistajat, Sauli Pietikäinen Kouvolan Suunnistajat, Sakari Puolakanaho Hyvinkään Rasti, Aleksi Rantala Rasti-Jussit, Miska Tervala Rastivarsat. Varalla: Verneri Nieminen Rastivarsat.