Rasti-Nokiasta suunnistuksen 32. sinettiseura

Rasti-Nokialle luovutettiin eilen sinettitunnus Nokialla ja näin seurasta tuli suunnistuksen 32. sinettiseura. Luovutus tapahtui yli 250 lapsen ja nuoren kisaillessa alueen viestimestaruudesta Rasti-Nokian isännöimässä Hämeen oravapolkuviestissä.

 

Vuonna 1992 aloitettu Sinettiseuratoiminta on Valon ja urheilun lajiliittojen yhteinen toimintamalli, joka rakentuu lapsen ja nuoren parhaan edistämiselle – lapsen kasvun ja kehityksen tukemiselle sekä lapsuuden kunnioittamiselle. Sinettitunnus kertoo lajin ja paikkakunnan parhaasta ja laadukkaasti toteutetusta nuorisotoiminnasta. Sinettikriteerit määrittelevät sinettiseuran toimintaa.

Sinettiseuratoiminta

Sinettiseurojen auditointikierros käynnissä

Sinettiseurat ovat sitoutuneet toiminnan kehittämiseen ja seuran auditointi on yksi merkittävä väline laadun kehittämisessä. Auditointi seuraan tehdään aina kolmen vuoden välein. Tämän kesän aikana auditoidaan 20 suunnistuksen sinettiseuraa.

Suunnistuksen sinettihaku on avoinna vuosittain 1.11.-31.12.

Miten sinettiseuraksi