Lue uusi Kuusikko kuiskailee -ohjaajalehti

Lehden artikkeleissa paneudutaan miten innostus urheilemiseen syntyy, miten monipuoliset liikuntataidot ja fyysisen harjoitettavuus rakentuvat ja miten urheilullinen elämäntapa tarttuu. Lehden sivuilta löytyy myös käytännön harjoitusvinkkejä ja seuraesimerkkejä samoin kuin tietoa kesän leireistä ja tapahtumista.

Lue sähköinen lehti. Lehden pdf-versio.

Suomen Suunnistusliiton nuorisotoiminnan toimittama Kuusikko kuiskailee -ohjaajalehti ilmestyy kaksi kertaa vuodessa ja se sisältää ajankohtaisia nuorisosuunnistuksen asioita, vinkkejä, ideoita ja malleja seurojen lasten ja nuorten toiminnan toteutukseen.

Lehti toimitetaan sähköisenä lehtenä SSL:n nuorisotoiminnan koulutuksiin osallistuneille, alueiden ja seurojen nuorisovastaaville, sinettiseurojen yhteyshenkilöille ja hankeseurojen toimijoille.

Lue  aikaisemmat Kuusikko kuiskailee -lehdet.

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail