Leimaus valloittaa Tanhuvaaran

Kesäkuun ensimmäisellä viikolla järjestettävä Leimaus-leiri kokoaa perinteiseen tapaan eri puolilta Suomea yli 1500 suunnistavaa 8-18-vuotiasta ohjaajineen yhteen. 14. kerran järjestettävä Leimaus-leiri pidetään tällä kertaa Savonlinnan lähimaastoissa, Tanhuvaaran Urheiluopistolla. Mukana on osallistujia lähes 90 seurasta.

Tiistaina alkanut leiri lähti käyntiin aurinkoisissa merkeissä. Nuorimmat pääsivät heti tositoimiin testaillen taitojaan Tanhuvaaran urheiluopistolla järjestetyssä sprintissä, isompien kolutessa lähimetsien haasteita. Leiri päättyy perjantaina järjestettävään leiriviestiin.

Leimaus-leiri sisältää paitsi suunnistusta, myös paljon muita aktiviteettejä ja tietenkin mukavaa yhdessäoloa niin seurakavereiden kuin uusien suunnistusystävienkin kanssa.

leimaus2015.fi

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail