EM-pyöräsuunnistus vauhtiin sprinttiviestillä

Marika Hara on valmiina EM-taistoon. Kuva: Elina Erkkilä.
Marika Hara on valmiina EM-taistoon. Kuva: Elina Erkkilä.

Pyöräsuunnistuksen EM-kisat alkavat tänään Portugalin Idanha-a-Novassa sprinttiviestillä, jossa Suomi puolustaa viime vuotista voittoaan kaksikolla Marika Hara ja Jussi Laurila. Kelit Portugalissa ovat kuumat, joten hikinen EM-viikko on luvassa.

Sprinttiviesti alkaa paikallista aikaa klo 10 eli klo 12 Suomen aikaa.

EM-viikko jatkuu seuraavasti: tiistaina sprintti, keskiviikkona keskimatka, perjantaina pitkä matka ja lauantaina viesti. Sprinttiviestin jälkeen EM-ohjelmaan tulevat mukaan myös nuoret (20-v ja 17-v). Nuorten EM-kisat järjestetään ensimmäistä kertaa.

Kisajärjestäjien sivut, johon luvassa myös live-seurantaa.

Suomen joukkue