Pyöräsuunnistuksen EM-joukkue julkaistu

Pyöräsuunnistuksen joukkue EM-kilpailuihin Portugaliin on valittu. Pyöräsuunnistajien EM-kilpailut järjestetään 7.-14.6. Idanha-a-Novassa Portugalissa. Aikuisten EM-kilpailujen yhteydessä käydään myös nuorten EM-kilpailut. Joukkue koostuu niin kokeneista konkareista, kuin tänä vuonna aikuisten maajoukkueeseen nousseista nuorista lupauksista.

Lisätietoa kilpailuista ja ohjelma

Suomen EM-joukkue:

Naiset: Antonia Haga OK Botnia, Eeva-Liisa Hakala Kortesjärven Järvi-Veikot, Marika Hara Koovee, Ruska Saarela Kokkolan Suunnstajat, Henna Saarinen Koovee, Ingrid Stengård OK Trian. Varalla: Mona Lindroth Asikkalan Raikas.

Miehet: Anders Blomster OK Trian, Andre Haga OK Botnia, Kare Kaskinen Ulvilan Ura, Tuomo Lahtinen Asikkalan Raikas, Jussi Laurila Jalasjärven Jalas, Pekka Niemi Kankaanpään Suunnistajat. Varalla: Konsta Vanhanen Asikkalan Raikas.

Nuorten EM-joukkue:

Naiset: Essi Hakala MS Parma, Helena Hakala Kortesjärven Järvi-Veikot, Julia Korhonen Raja-Karjalan Suunnistajat, Krista Lahtinen Rajamäen Rykmentti. Varalla Susanna Pihlajamaa Ylivieskan Kuula.

Miehet: Jesper Lindahl OK Trina, Sauli Pietikäinen Kouvolan Suunnistajat, Sakari Puolakanaho Hyvinkään Rasti, Aleksi Rantala Rasti-Jussit, Miska Tervala Rastivarsat, Eero Ylipulli Lapuan Virkiä. Varalla: Verneri Nieminen Rastivarsat.

Tytöt 17-v: Jonna Juva Angelniemen Ankkuri, Jutta Nurminen Valkeakosken Haka.

Pojat 17-v: Lauri Ketola Koovee, Juha Lilja Tampereen Pyrintö, Eerik Nurminen Kouvolan Suunnistajat. Varalla: Teemu Kaksonen Ylistaron Kilpa-Veljet.