Valmentaja- ja ohjaajakoulutuksen kehittäminen (VOK)

Päivitetty 13.2.2016

< Valmennusjärjestelmäkuvauksen pääsivu

Suunnistusliiton tason 1 valmentajakoulutus ja tason 2 ohjaajakoulutus yhdistettiin vuosien 2013 ja 2014 aikana yhdeksi kokonaisuudeksi. Sisällöt tukevat aiempaa paremmin lasten ja nuorten seuravalmennuksen suunnittelua, organisointia ja toteutusta. Ensimmäiset uusimuotoiset koulutukset käynnistyivät syksyllä 2014.

Suunnistusliiton tason 2 ja 3 valmentajakoulutukset perustuvat syksyllä 2010 päättyneeseen kaksivuotiseen kehittämishankkeeseen. Koulutuksen rakenteita, sisältöjä ja toimintatapoja kehitetään yhteistyössä Kisakallion urheiluopiston, muiden lajiliittojen ja Huippu-urheiluyksikön kanssa.

Vuoden 2016 alusta alkaen valmennus- ja koulutusmateriaali löytyy avoimena liiton verkkosivuilta.

< Valmennusjärjestelmäkuvauksen pääsivu


Linkit: