Kartan kääntöpuoli – Huokailua ja hihkaisuja

On huokailtu. On manattu. On harottu hiuksia ja hammastakin on purtu. On ajateltu ääneen ja varmaan joku voimasanakin on päässyt. On käyty epätoivon partaalla ja ehkä huokailtu toisenkin kerran – niin, että naapurihuoneeseenkin kuuluu.

Tiettävästi yhtään pelihousuja ei ole revitty, ja toimistolle kait uskaltaa tulla taas aamulla. Ainakin Kolmen kaverin kanssa.

On kyselty, kokeiltu ja vielä kerran kokeiltu. Ajatus on pyörinyt, välillä kehää, välillä on lyönyt tyhjää. Kuitenkin on löydetty ratkaisu – hississä, kassajonossa, ruokapöydässä ja joskus suihkussakin. On siis voitu hihkaista, huokaista ja varmaan vähän hehkuuttaakin.

****

Suunnistusliiton viestintätrio on viime viikkoina elänyt tavallista jännittävämpää ja intensiivisempää työjaksoa, kun Suunnistaja-lehden tablettiversiota on työstetty. On luotu ihan uutta, otettu askel kauas eteenpäin tietämättä, mitä siellä jalan alla on. Reitinvalintaa on jouduttu tekemään oudossa maastotyypissä vähän riskillä – ilman peesin vilahdustakaan. Nyt ollaan jo lähellä ensimmäistä rastia…

Olen äärimmäisen ylpeä tästä mahdollisuudesta ottaa loikka lähes tuntemattomaan. Niin moni lajiliitto menee päinvastaiseen suuntaan lajilehtiensä ulkoistamis-, näköislehti- tai lopettamispäätöksissään. Kenen kompassi näyttää sen oikean suunnan?

Uskallan olla ylpeä myös pienen tiimimme aikaansaannoksesta. Kiitos Paula ja Timpe! Ensimmäinen Suunnistajan tablettilehti pitää paljon uutta sisällään. Lukijat viime kädessä ratkaisevat lopputuloksen, mutta tästä on varmasti hyvä jatkaa seuraavia rastivälejä kohti.

Yhden vinkin haluan antaa tablettilehden lukijoille: avatkaa sovellus uteliaana ja seikkailumielellä. Etsikää, kokeilkaa – ja antakaa palautetta!

Suunnistaja-lehden ilmainen lukusovellus on ladattavissa nyt Android-laitteille GooglePlaysta. Applen laitteille sovellus ilmestyy myöhemmin.

-pirjo-

Pirjo Valjanen
Viestintäpäällikkö