Hiihtosuunnistuksen VOL-leirin kutsu on julkaistu

Hiihtosuunnistuksen VOL-leiri on 13.–16.11.2014 Vuokatin Urheiluopistolla. Vähälumisesta viime talvesta johtuen leiri on avoin. Leirille voivat ilmoittautua vuonna 1999 ja 2000 syntyneet nuoret.

Leirin hinta on 240 € sisältäen majoituksen täysihoidolla alkaen tulopäivän lounaasta lähtöpäivän lounaaseen, valmennuksen, kartat, leirituotteen ja ensilumenladun hiihtoliput. Leirin johtavana valmentajana toimii Vuokatin Urheiluopistolta Jyrki Uotila. Juna-bussi yhteydet opistolle ovat hyvät Kajaanin kautta.

Hisu-VOL-leirin tavoitteena on antaa eväitä hiihtosuunnistuksen ja kestävyysurheilun harjoitteluun. Harjoituksia varten hiihto-olosuhteet ovat hyvät useamman kilometrin mittaisen tykkilumiladun takia. Hiihtosuunnistusharjoituksia tehdään jokaisena leiripäivänä. Hiihdon osalta leirillä toimitaan tekniikkapainotuksella.

Ilmoittaudu leirille perjantaihin 31.10.2014 mennessä urheiluopiston myyntipalveluun puh. (0444148806) tai sähköpostilla myyntipalvelu(a)vuokattisport.fi. Leiriä koskeviin muihin kysymyksiin vastaa Jyrki Uotila p.0400628794, jyrki.uotila(a)vuokattisport.fi.

Kesäsuunnistuksen VOL-leirin ajankohta siirtyy vuonna 2015 pidettäväksi heinä-elokuun vaihteessa seuraavasti: Kisakeskus ma 27.7. – pe 31.7.2014 ja Vuokatti la 1.8. – ke 4.8.

Lisätietoa VOL-leireistä.