Ruotsi maaottelun ykkönen

Ruotsin ykkösjoukkue oli ylivoimainen viikonloppuna Tanskan Silkeborgissa käydyssä tarkkuussuunnistuksen pohjoismaisessa maaottelussa. Suomen ykkösjoukkue oli neljäs ja kakkosjoukkue viides.

Ruotsin ykkönen teki kahden päivän kisassa eroa toiseksi tulleeseen Ruotsin kakkosjoukkueeseen peräti 13 pistettä. Norjan ykkösjoukkue oli kolmas 183 pisteellään. Neljänneksi sijoittunut Suomen 1-joukkue keräsi 181 pistettä ja viidenneksi sijoittunut Suomen kakkosjoukkue kolme pistettä vähemmän.

– Tehtävät olivat suomalaisille hankalia.Virheet jakautuivat monelle rastille, joten mitään selkeätä ei vaikeuksille löydy. Olisi pitänyt paremmin osata tulkita, mitä on tarkoitettu, pohti maajoukkueen suoritusta joukkueenjohtaja Hannu Niemi.

Suomen ykkösjoukkueessa kilpailivat Antti Rusanen, Hannu Niemi, Marko Määttälä, Martti Inkinen ja Pekka Seppä ja kakkosjoukkueessa Lauri Mäkinen, Sami Torstila, Roope Näsi, Petteri Suominen ja Sami Hyvönen. Antti Rusanen oli henkilökohtaisissa pisteissä viikonlopun kolmanneksi paras kilpailija.

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail