Nuorten Jukola järjestäjät 2017 ja 2018 valittu

Nuorten Jukola johtoryhmä on myöntänyt OK Orientille vuoden 2017 ja Saarijärven Pullistukselle vuoden 2018 Nuorten Jukolan järjestelyoikeudet. OK Orientin Nuorten Jukolan kilpailukeskuksena toimii Kokonniemen liikuntakeskus Porvoossa. Saarijärven Pullistuksen järjestämä vuoden 2017 Nuorten Jukolan kilpaillaan Kusiaismäen hiihtokeskuksessa Saarijärvellä.

Kummankin järjestäjän kilpailukeskukset ja -maastot soveltuvat hyvin nuorten suunnistustapahtumaan ja molemmilla järjestäjillä on vahvaa kokemusta kilpailujen järjestelyistä, toteaa Nuorten Jukola johtoryhmä valintaperusteissaan.

Nuorten Jukola on 7-osuuksinen nuorten suunnistusviesti, jossa joukkueet koostuvat 11-18 -vuotiaista tytöistä ja pojista. Tämän vuoden Nuorten Jukola suunnistettiin Kankaanpäässä. Kilpailuun osallistui 181 joukkuetta.

Ensi vuonna kilpaillaan OK Raseborgin isännyydessä Raaseporissa. Vuonna 2016 järjestäjänä on Rajamäen Rykmentti.

Vuosien 2019 ja 2020 järjestäjähaku on avoinna alkuvuodesta 2016.