Laurilat vauhdissa SM-pitkällä

Jussi ja Susanna Laurila ajoivat pyöräsuunnistuksen pitkän matkan Suomen mestaruudet lauantaina Salossa Kiikalan lentokentän lähimaastossa. Jussi Laurila ajoi 25,5 kilometrin kisan hallitusti ja voitti hopealle ajanutta Pekka Niemeä yli kahdella minuutilla. Kaksikko erottautui muista, sillä pronssimies Mika Tervala jäi Laurilasta jo yli kahdeksan minuuttia. Laurila johti kisaa lähes koko ajan lähdöstä maaliin asti.

Naisten kisassa mestaruustaisto oli tiukempi. Susanna Laurila kukisti Marika Haran 26 sekunnin erolla. Laurila oli välillä jo kahden minuutin karussa, mutta Hara nipisti eron loppumatkalla pienemmäksi. Pronssia otti Ingrid Stengård, joka jäi voittajalle jo 3.35.

Pyöräsuunnistuksen SM-viikonloppu jatkuu sunnuntaina sprintillä.

SM-pitkän tulossivut.