Kultainen kompassi -cupin leirille!

KultainenKompassiKultainen kompassi -cup on 13–14-vuotiaiden kilpailukokonaisuus, jossa on alueelliset osakilpailut ja valtakunnallinen finaali. Finaali juostaan 14.9. Kangasalla ja finaalin yhteydessä järjestetään ikäluokan oma leiri 13.–14.9.

Leiri kokoaa ikäluokan yhteen ja tarjoaa mieleenpainuvia kokemuksia – suunnistusta, yhdessäoloa ja oppimistilaisuuksia huippujen ja nuorten maajoukkuesuunnistajien opastuksella. Aluksi juostaan sprinttiviesti MM-kilpailujen tyyliin, minkä jälkeen on Kangasala SK:n kovatasoisten suunnistajanuorten vetämää ohjelmaa. Ohjelmassa on huomioitu sekä 13–14-vuotiaat nuoret että heidän vanhempansa / huoltajansa.

Kangasala SK, finaaliviikonloppu

Leirin ilmoittautumisportaat ovat 31.7. ja 31.8., joista aikaisempi on edullisempi. Ilmoittautumiset IRMA:n kautta. Alueen koko joukkueen voi ilmoittaa sähköpostitse timo.santamaki(a)gmail.com.

Leiri on avoin kaikille 13–14-vuotiaille ja heidän huoltajilleen riippumatta siitä, onko leiriläinen mukana alueen joukkueessa. Sunnuntaina on tarjolla myös kansallinen keskimatkan kilpailu. Leirille voi siis ilmoittautua ennen kuin tietää pääsystä alueen joukkueeseen.

Tervetuloa Kultainen kompassi -cupin leirille!