Nina Ritakalliosta Suunnistusliiton uusi markkinointipäällikkö

Suomen Suunnistusliiton uudeksi myynti- ja markkinointipäälliköksi on nimetty helsinkiläinen Nina Ritakallio. Hän on aikaisemmin toiminut erilaisissa myynti- ja markkinointitehtävissä, muun muassa liikuntakeskuksen myyntipäällikkönä.

Kansainvälistä kokemusta ja kielitaitoa Ritakallio on kerryttänyt asumalla ja opiskelemalla Australiassa, jossa hän on suorittanut kauppatieteiden maisteritutkinnon, pääaineenaan urheilujohtaminen ja -markkinointi. Lisäksi hän on opiskellut kauppatieteitä Aalto yliopistossa.

Lajina suunnistus on Ritakalliolle hyvinkin tuttu lapsuudesta.

– Perheen kautta olen päätynyt suunnistuksen pariin. Lapsena ja juniori-ikäisenä tuli lajia harrastettua paljonkin, kunnes siirryin ratajuoksun pariin. Suunnistus on lähellä sydäntäni ja on hienoa päästä tekemään töitä lajin parissa, joka on itselleni intohimo, Ritakallio kertoo.

Ritakallio aloittaa tehtävässään elo-syyskuun aikana.