Kohti seuraavaa Leimaus-leiriä

Leimaus 2014 -leirille Lapin urheiluopistolle Rovaniemelle kokoontui viime viikolla yli 1 400 innokasta suunnistajaa. Leiripäivinä aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta ja lämpötila nousi jopa hellelukemiin. Monelle leiriläiselle yötön yö oli aivan uusi kokemus. Ounasvaaran ja Rovaniemen lähiympäristön muut vaarat tarjosivat monille mahdollisuuden harjoitella aivan uudenlaisessa maastotyypissä.

Mikko Ojanahon ja ratamestariryhmän laatimiin harjoituksiin voi tutustua Leimaus 2014  harjoitusten sivulla.

Kiitos Ounasvaaran Hiihtoseuralle ja Lapin urheiluopistolle loistavista järjestelyistä. Kiitos teille sadoille leiriohjaajille, jotka osallistuitte leirille ja näin tarjositte seuranne nuorille mahdollisuuden osallistua tälle ikimuistoiselle leirille. Omalla toiminnallanne mahdollistitte leirin onnistuneen toteutumisen.

Lue leirisivuilta Mikko Ojanahon kiitos.

Tervetuloa ensi vuonna Leimaus-leirille Savonlinnaan, Tanhuvaaran urheiluopistolle! Leimaus 2015.