Joukkueet Opiskelijoiden MM-kisoihin ja Euromeetingiin valittu

Suunnistuksen valmennusjohto on valinnut joukkueet elokuun puolivälissä Tsekin Olomoucissa kisattaviin Opiskelijoiden MM-kisoihin sekä elokuun lopussa Göteborgissa käytävään Euromeetingiin. Joukkueet koostuvat paria poikkeusta lukuun ottamatta alle 25-vuotiaista suunnistajista; poikkeuksen sääntöön tekevät opiskelijoiden joukkueeseen valitut Saara Norrgrann ja Maija Sianoja. Euromeetingin miesjoukkueen valinnassa painottuivat matkakohtaiset näytöt, minkä myötä joukkueeseen valittiin yksitoista miestä. Kutakin matkaa juoksee kuitenkin seitsemän miestä.

Tarkemmat tiedot ohjelmasta matkustusaikatauluineen lähetetään valituille urheilijoille ja heidän henkilökohtaisille valmentajilleen Italian MM-kisojen jälkeen viikolla 29/30.

Joukkue Opiskelijoiden MM-kilpailuihin 11.–16.8.:
Naiset: Marjo Liikanen Rajamäen Rykmentti, Miia Niittynen Koovee, Saara Norrgrann Paimion Rasti, Sari Nurmela Vehkalahden Veikot, Kirsi Nurmi IFK Göteborg, Maija Sianoja MS Parma.
Miehet: Einari Heinaro Helsingin Suunnistajat, Mikko Huhtinen Turun Suunnistajat, Severi Kymäläinen Tampereen Pyrintö, Fredric Portin Paimion Rasti, Toni Saari Vaajakosken Terä, Otto Simosas OK Orient.
Valmentaja: Jarmo Tonder
Matkanjohtaja: Jukka Tirri / OLL

Joukkue Euromeetingiin 22.–24.8.:
Naiset: Sari Anttonen Keuruun Kisailijat, Henna-Riikka Haikonen Anttolan Urheilijat, Sanni Kivelä Angelniemen Ankkuri, Venla Niemi Tampereen Pyrintö, Sari Nurmela Vehkalahden Veikot, Marika Teini SK Pohjantähti, Tuulia Viberg MS Parma.
Miehet: Aleksi Anttolainen Lahden Suunnistajat -37, Einari Heinaro Helsingin Suunnistajat (m), Mikko Huhtinen Turun Suunnistajat, Severi Kymäläinen Tampereen Pyrintö, Jesse Laukkarinen Rajamäen Rykmentti (s), Aleksi Niemi Tampereen Pyrintö (s), Vili Niemi Rajamäen Rykmentti (s), Fredric Portin Paimion Rasti (m), Toni Saari Vaajakosken Terä (m), Otto Simosas OK Orient (s), Mikko Siren Angelniemen Ankkuri (m). (m = keskimatka & pitkä matka; s = sprintti)
Valmentajat: Jarmo Tonder ja Juha Taini tai Antti Harju