Imatran MC-joukkue täydentyi Tampereen näyttökilpailun myötä

Imatralla maajoukkuepaidalla pääsee aiemmin julkaistun joukkueen lisäksi juoksemaan miehissä Antti Anttonen, Olli-Pekka Koistinen ja Aleksi Niemi sekä naisissa Julia Björkstrand, Marttiina Joensuu ja Anna Närhi.

Valinnat tehtiin Tampere Gamesin yhteydessä pidetyn pidetyn sprintin MC-näyttökilpailun perusteella. Miehissä yllätysvoiton ottanut Aleksi Niemi on vasta 19-vuotias. Näyttökilpailussa taakse jäivät mm. maailmanmestari Mårten Boström ja Suomen tämänhetken rankikärki ranskalainen Frederic Tranchand.

Imatralla juostaan maailmancupin sprintti keskiviikkona 11.6. ja sprinttiviesti torstaina 12.6.

Imatran maailmancupin kisasivut

Suomen joukkue Imatran maailmancupiin 11.-12.6.2014:

Miehet: Antti Anttonen Vaajakosken Terä, Mårten Boström IFK Lidingö, Olli-Pekka Koistinen Hiidenkiertäjät, Severi Kymäläinen Tampereen Pyrintö, Jesse Laukkarinen Rajamäen Rykmentti, Tuomo Mäkelä Angelniemen Ankkuri, Aleksi Niemi Tampereen Pyrintö, Vili Niemi Rajamäen Rykmentti, Otto Simosas OK Orient.

Naiset: Julia Björkstand IF Femman, Marttiina Joensuu SK Pohjantähti, Minna Kauppi Asikkalan Raikas, Venla Niemi Tampereen Pyrintö, Anna Närhi IFK Göteborg, Maija Sianoja MS Parma, Marika Teini SK Pohjantähti, Tuulia Viberg MS Parma.

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail