Airila ja Anttonen mukaan Norjan maailmancupjoukkueeseen

Norjan maailmancupin joukkuetta täydennetään Italian näyttökilpailun jälkeen kahdella urheilijalla. Mukaan lähtevät hyviä näyttöjä Italiassa antaneet Keuruun Kisailijoiden Sari Anttonen ja Kalevan Rastin Hannu Airila.

Norjan osakilpailut käydään 7.-8.6. Kongsbergissä. Maailmancup jatkuu Norjan jälkeen Imatralla, jossa kisamatkoina ovat sprintti ja sprinttiviesti 11.-12.6.

Norjan maailmancupin kisasivut

Suomen joukkue maailmancupiin Norjaan 7.-8.6.2014:

Miehet: Hannu Airila Kalevan Rasti, Aaro Asikainen Kalevan Rasti, Johan Bäckman Malungs OK, Mårten Boström IFK Lidingö, Tero Föhr Vehkalahden Veikot, Pasi Ikonen Vaajakosken Terä, Fredric Portin Paimion Rasti, Mikko Sirén Angelniemen Ankkuri, Olli-Markus Taivainen Pellon Ponsi.

Naiset: Sari Anttonen Keuruun Kisailijat, Sofia Haajanen SK Pohjantähti, Henna-Riikka Haikonen Anttolan Urheilijat, Minna Kauppi Asikkalan Raikas, Saila Kinni Tampereen Pyrintö, Riina Kuuselo Tampereen Pyrintö, Venla Niemi Tampereen Pyrintö, Outi Ojanen Kangasala SK, Marika Teini SK Pohjantähti, Tuulia Viberg MS Parma.

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail