Ohjeita Opiskelijoiden MM-suunnistuksiin pyrkiville

Ohjeet henkilökohtaista ilmoittautumista varten

Jokaisen potentiaalisen osallistujan tulee toimittaa Opiskelijoiden Liikuntaliittoon (OLL) keskiviikkoon 4. kesäkuuta mennessä:

  1. Huolellisesti täytetty henkilötietolomake
  2. Kasvokuva
  3. Englanninkielinen opiskelutodistus

 

Valokuva tulee olla kasvokuva, ensisijaisesti sähköisessä muodossa (jpg, min. 40 kb), vaaleaa taustaa vasten otettu ja mahdollisimman korkealaatuinen. Henkilötietolomake ja kuva tulee toimittaa mieluiten sähköpostilla osoitteeseen: jukka.tirri(a)oll.fi.

Englanninkielisen opiskelutodistuksen tulee olla oppilaitoksen edustajan allekirjoituksella ja korkeakoulun leimalla varustettu. Tarkoitukseen voi käyttää liitteenä olevaa esitäytettyä FISU:n lomaketta (doc), mutta korkeakoulun oma todistus kelpaa myös. Opiskelutodistuksen voi lähettää skannattuna värikopiona, mutta sen tulee olla hyvälaatuinen ja siinä pitää näkyä alkuperäinen dokumentti kokonaisuudessaan. Mikäli dokumentit toimittaa postitse, osoite on: Opiskelijoiden Liikuntaliitto, Jukka Tirri, Lapinrinne 2, 00180 Helsinki.

Ote valintaohjeesta:

11.–16.8. Opiskelijoiden MM-kilpailut, Olomouc, Tsekki
Joukkueen koko enintään 6+6. Joukkue nimetään 29.6. ja siihen valitaan ensisijaisesti alle 25-vuotiaita urheilijoita.
Valintaperusteet:
–  kansainvälinen menestys 2013 ja 2014
–  menestys näyttökilpailuissa 27.6. ja 28.6.
–  valintaryhmän näkemys
Omavastuu täsmentyy myöhemmin.