Suunnistuksen MM-näyttökilpailut Italiassa 1.-2. kesäkuuta

Suunnistuksen keskimatkan ja pitkän matkan näyttökilpailut Italian MM-kilpailuihin järjestetään Asiagon ympäristössä Highlands Openin yhteydessä 1.–2.6.2014. Sekä 1.6. juostava keskimatka että 2.6. juostava pitkä matka ovat maailmanrankikilpailuja (WRE) ja lähtöjärjestykset määräytyvät WRE-pisteiden perusteella. Lisätietoa kilpailuista löytyy kilpailujärjestäjien sivuilta: www.3days2014.it.

Suunnistusliitto on asettanut syksyllä 2013 harjoituskieltoon kilpailuissa käytettävät maastoalueet:
keskimatka
pitkä matka

Suunnistusliitto tarjoaa näyttökilpailuun osallistuville majoitusta Asiagon keskustan tuntumasta 30.5.–2.6. välisenä aikana. Majoitushinta puolihoidolla kahden hengen huoneessa on korkeintaan 55 €/hlö/vrk. Majoitus sijaitsee Asiagon keskustan tuntumassa ja siitä on lyhyt ajomatka keskimatkan kilpailuun. Ajoaika pitkän matkan kilpailupaikalle on noin 45 minuuttia.

Perjantai-iltapäivän (30.5.) ja lauantain (31.5.) aikana tarjotaan kilpailuun osallistuville mahdollisuus maksuttomiin mallisuunnistuksiin mahdollisimman relevanteissa maastoissa.

Näyttökilpailuihin osallistuvat voivat ilmoittautua keskitetysti Suunnistusliiton kautta. Samassa yhteydessä voi varata tarjottavan majoitukseen ja ilmoittautua mallisuunnistukseen. Ilmoittautumiset sähköpostitse valmennussihteeri Katja Kycklingille 29.4. mennessä. Matkan omavastuut laskutetaan jälkikäteen.

Ilmoittautuessaan kilpailijan tulee antaa
– SI-korttinsa numero
– uusi WRE ID -tunnuksensa, jonka voi tarkistaa IOF:n sivuilta (http://iofranking.osport.ee/iofranking/Athletes) tai vaihtoehtoisesti hakea tällä lomakkeella sähköpostitse: new_AthleteID@orienteering.org.
– majoitustarve/-vuorokaudet
– osallistuminen mallisuunnistuksiin

Ilmoittautuneille toimitetaan sähköpostitse tiedot mallisuunnistuksista ja majoituksesta toukokuun puoliväliin mennessä.

Ks. myös suunnistuksen valintaohjeet