Suomen joukkue pyöräsuunnistuksen mc-avaukseen

Pyöräsuunnistuksen kansainvälinen kilpailukausi käynnistyy Tanskassa toukokuun puolivälissä maailmancupin avauskierroksella. Suomi lähtee Tanskan kolmeen osakilpailuun 12 urheilijan joukkueella, jossa mukana on kaksi ensikertalaista. Naisista Suomea ensimmäistä kertaa edustaa Marja Penttilä ja miehissä Anders Blomster, joka ikänsä puolesta mahtuu vielä nuortenkin sarjaan.

Suomen joukkue pyöräsuunnistuksen maailmancupin ensimmäiselle kierrokselle Tanskaan 16.-18.5.
Naiset: Antonia Haga OK Botnia, Eeva-Liisa Hakala Kortesjärven Järvi-Veikot, Marika Hara Koovee, Susanna Laurila Jalasjärven Jalas, Marja Penttilä Kokkolan Suunnistajat, Ingrid Stengård IF Sibbo-Vargarna
Miehet: Anders Blomster IF Sibbo-Vargarna, Juuso Jutila Kankaanpään Suunnistajat, Tuomo Lahtinen Asikkalan Raikas, Jussi Laurila Jalasjärven Jalas, Pekka Niemi Kankaanpään Suunnistajat, Mika Pensas Malax IF

Pyöräsuunnistuksen maailmancupin ohjelma 2014
16.5. sprintti, Tanska
17.5. pitkä (yhteislähtö), Tanska
18.5. sekaviesti, Tanska
18.7. keskimatka, Ruotsi
19.7. sprintti, Ruotsi
20.7. pitkä, Ruotsi
26.8. sprintti, Puola
27.8. keskimatka, Puola
29.8. pitkä, Puola
30.8. viesti, Puola