Suomen joukkue maailmancupiin Espanjaan

Suomesta lähtee 13 suunnistajan joukkue Espanjassa huhtikuun alussa kilpailtaviin suunnistuksen maailmancupin osakilpailuihin. Ensikertalaisina mukana ovat Oskari Liukkonen, Henna-Riikka Haikonen ja Jannina Gustafsson, joka antoi viikonloppuna hyviä näyttöjä Portugalin näyttökisassa. Gustafsson suunnistaa vielä nuorten sarjassa. Espanjassa kilpaillaan kaksi osakilpailua, pitkä matka ja keskimatka.

Suomen joukkue suunnistuksen maailmancupiin Espanjassa 5.-6.4.2014.

Miehet: Aaro Asikainen Kalevan Rasti, Mårten Boström IFK Lidingö, Tero Föhr Vehkalahden Veikot, Pasi Ikonen Vaajakosken Terä, Oskari Liukkonen Hiidenkiertäjät, Olli-Markus Taivainen Pellon Ponsi.
Naiset: Sari Anttonen Keuruun Kisailijat,Henna-Riikka Haikonen Anttolan Urheilijat, Marttiina Joensuu SK Pohjantähti, Marjo Liikanen Rajamäen Rykmentti, Outi Ojanen Kangasala SK, Ulrika Uotila Koovee, Riina Kuuselo Tampereen Pyrintö, Karoliina Sundberg Lynx.

* päivitetty 3.4.2014: Gustafsson pois, Kuuselo ja Sundberg joukkueeseen.