Koulutusta lasten ja nuorten ratojen laatijoille

Hyvin järjestetyt harjoitukset ja kilpailut synnyttävät positiivisia kokemuksia ja innostavat lapsia ja nuoria oppimaan lisää. Osallistujille laatua ovat turvallisuus ja innostavuus sekä sopivan tasoiset tehtävät suunnistusradoilla.  Osallistu koulutukseen ja varmista kilpailun ratojen ja järjestelyjen laatu.

Suunnistusliitto järjestää yhteistyössä alueiden kanssa ’Lasten ja nuorten ratojen laatiminen’ -koulutuksia. Koulutuksen sisältönä ovat mm. eri taitotasojen radat, ratasuunnittelun perusasiat ja kilpailujen järjestelyt sekä uusimmat säännöt ja ohjeet.

Koulutukset on suunnattu seuraharjoitusten sekä kansallisten-, alue- ja seurakilpailujen ratamestareille. Toivomme myös kilpailun johdon ja valvojien sekä lasten ja nuorten toiminnoista (mm. lähtö, maali) vastaavien henkilöiden osallistumista koulutukseen.

Koulutukset järjestetään useimmilla alueilla 10.3.-8.4. Toivomme ennakkoilmoittautumista koulutuksen yhteyshenkilölle kaksi viikkkoa ennen tilaisuutta.

Lasten ja nuorten ratojen laatiminen -koulutukset

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail