Ohjaajatapaaminen ja Nuorten leiri Kuortaneella helmikuussa

Ilmoittautuminen Nuori Suunta -ohjaajatapaamiseen ja Nuorten leirille on käynnissä.

Ohjaajatapaaminen pidetään Kuortaneen urheiluopistolla 8.-9. helmikuuta. Ohjaajatapaaminen on tarkoitettu kaikille lasten ja nuorten ohjaamisesta kiinnostuneille. Tapaamisessa on monipuolista ohjelmaa eri ikäisten lasten ja nuorten parissa toimiville ohjaajille.

Ilmoittautuminen päättyy 16.1.2014.

Suunnistusliiton Nuorten tiimi järjestää 15-22-vuotiaille Nuorten leirin Kuortaneen urheiluopistolla 7.-9.2.2014. Haluaisitko tavata vanhoja suunnistustuttujasi myös kisakauden ulkopuolella ja saman tien solmia uusiakin kaverisuhteita? Nuorten leiri on mahtava tilaisuus kaikille!

Leirin ohjelmassa tulee olemaan ulkona touhuamista ryhmissä, suunnistuksellisia tehtäviä, saliharjoituksia ja kivaa yhdessäoloa. Ohjelmassa on sekä yhteisiä että valinnaisia osuuksia.

Ilmoittaudu 15.1. mennessä.

Tervetuloa.