Pyöräsuunnistuksen maailmancupia Portugalissa

Pyöräsuunnistuksen maailmancupkausi ajetaan päätökseen viikonloppuna Lounais-Portugalissa. Perjantaina vuorossa on keskimatka, lauantaina pitkä matka ja sunnuntaina sekaviesti. Suomalaisittain mielenkiintoa tarjoaa Marika Haran ja Jussi Laurilan mainiot asemat kokonaiskilpailussa. Molemmat ovat toisena ennen finaaliviikonloppua. Haralla on takaa-ajettavaa Ruotsin Cecilia Thomassoniin 13 pistettä ja Laurilalla Viron Tönis Ermiin 16 pistettä. Miesten kokonaiskilpailu on ennätystasainen, sillä 26 pisteen sisällä on viisi miestä.

Maailmancupin kokonaispisteisiin lasketaan kahdeksasta osakilpailusta viisi parasta, joten parantaakseen pistesaldoaan Haran pitää tänään ajaa 14:tta, Thomassonin viidettä, Laurilan kymmenettä ja Ermin kuudetta sijaa paremmin.

Keskimatkan kilpailu Portugalin Grândolassa alkaa paikallista aikaa klo 10. Live-seurantaa on luvassa gepsin ja online-tulosten muodossa. Samassa tapahtumassa ajetaan myös veteraanien MM-rasteilla.

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail