Mäkiselle tempon SM-kulta

Pinja Mäkinen otti odotetusti SM-kultaa tarkkuussuunnistuksen tempokisasta. Kesällä lajin maailmanmestaruuden voittanut Mäkinen oli Keravalla järjestetyssä SM-kisassa ylivoimainen. Mäkisen ensimmäinen SM-kulta tuli 73 sekunnin erolla ennen Marko Määttälää. Hopeamies Määttälä puolestaan otti mitalinsa niukalla erolla, sillä Jari Turto jäi pronssille kahden sekunnin erolla.

Mäkinen oli tyytyväinen suoritukseensa, vaikka aamun alkukilpailuun ja iltapäivän finaaliin kaksi virhettä molempiin mahtuikin.

– Finaali meni vähän heikommin kuin aamun alkukilpailu. Vähän varmistelin liikaa, ja silti tuli kaksi virhettä. Kun on näin kovatasoinen ratamestari, voi luottaa siihen, että rastit ovat tarkkoja ja nollarastit selkeitä. Kisan voi edetä varmalla ololla luottaen, että virheet ovat aina omia, naurahti Mäkinen.

Tempon SM-kisa käytiin neljättä kertaa. Mäkisen sarja on hieno: toinen, kolmas ja nyt voitto.

Tempon SM-tulokset