Tervala tekee paluun MM-joukkueeseen

Suomi lähtee 11 urheilijan joukkueella pyöräsuunnistuksen MM-kisoihin Viroon. Kokenut, 10 MM-mitalia urallaan jo saavuttanut Mika Tervala tekee paluun MM-joukkueeseen. Hän oli mukana MM-kisoissa edellisen kerran urheilijana 2008. Mika Pensas ja Eeva-Liisa Hakala puolestaan ovat ensikertalaisia MM-joukkueessa.

Nuorten MM-kisoihin Suomelta lähtee kymmenen urheilijan joukkue. MM-pyöräsuunnistus kilpaillaan Viron Rakveressa 26.-31.8.

Suomen joukkue MM-kisoihin:
Naiset: Eeva-Liisa Hakala Kortesjärven Järvi-Veikot, Marika  Hara Koovee, Susanna Laurila  Jalasjärven Jalas, Ingrid  Stengård IF Sibbo-Vargarna.
Miehet: Juuso  Jutila Kankaanpään Suunnistajat, Jussi Laurila  Jalasjärven Jalas, Pekka  Niemi Kankaanpään Suunnistajat, Mika  Pensas Malax IF, Samuli  Saarela Kokkolan Suunnistajat,  Juho  Saarinen Mäntsälän Urheilijat, Mika Tervala Rastivarsat.

Suomen joukkue nuorten MM-kisoihin:
Tytöt: Mia Lindroth Asikkalan Raikas, Mona Lindroth Asikkalan Raikas, Ruska Saarela Kokkolan Suunnistajat ja Henna Saarinen Koovee.
Pojat: Anders Blomster IF Sibbo-Vargarna, Andre Haga OK Botnia, Jaakko Jutila Tampereen Pyrintö, Sauli Pietikäinen Kouvolan Suunnistajat, Aleksi Rantala Rasti-Jussit, Konsta Vanhanen Asikkalan Raikas.