Neljäs sija karvas pettymys Kaupille

Nigglin ja Kaupin väliin mahtui kaksi ruotsalaisnaista. Loppulenkin minuutin virhe pudotti Kaupin ulos mitaleilta kilpasiskojen Tove Alexanderssonin ja Lena Eliassonin selvittäessä loppuradan virheittä.
– Koivet eivät olleet parhaat tänäänkään. Oikeastaan viimeisen kuukauden aikana ei ole tuntunut siltä kuin olisi pitänyt. Neljäs sija on aika katkera sija, olisin toivonut paljon enemmän. Sinänsä hassua, että pronssi olisi ollut suuri helpotus, mutta neljäs sija taas on karvas pettymys, todella pettynyt Kauppi harmitteli.
Kuudenneksi sijoittuneen Anni-Maija Fincken meno oli Tipasojalla kohtuu hyvää ja rentoa, mutta useat pienet virheet harmittivat suunnistajatarta.
– Olisin tietysti halunnut mitalin, mutta kuuden joukkoon sijoittumiseen olen ihan tyytyväinen. Kotiyleisön edessä oli kiva juosta, Fincke kiitteli.
Myös Karoliina Sundbergin päivä päättyi pettymykseen, kun pitkään matkaan tähdännyt lynxiläinen sortui isoihin virheisiin ja lopullinen sijoitus oli 40.
– Vikalla rastilla olin vielä itku kurkussa, mutta täällä maalissa yleisön kannustus ja nimmarin pyytäjät saivat jo vähän paremmalle mielelle.

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail