Yksitoista suunnistusseuraa sai OKM:n seuratukea

Opetus- ja kulttuuriministeriön seuratukea myönnettiin tänä vuonna yhteensä 309 hankkeelle, 3 850 000 euroa.  Seuratuen avustuksella palkataan päätoiminen tai osa-aikainen työntekijä 121 seuraan. Avustussummat vaihtelivat 30 000 eurosta 1 700 euroon.

Suunnistusseuroista Kouvolan Suunnistajat ja Turun Suunnistajat saivat täyden 30 000 euron seuratuen päätoimisen työntekijän palkkaamiseen seuraan. Osa-aikaisen työntekijän palkkatuen sai Kalevan Rasti. Tämän lisäksi kahdeksan seura, Espoon Akilles, Helsingin Suunnistajat, Hiisirasti, Hyvinkään Rasti, Navi, Rasti-Jussit, Vaasan Suunnistajat ja Vehkalahden Veikot saivat toiminnallista tukea 3 – 8 000 euroa / seura.

Yhteensä suunnistusseurat saivat tukea 110 500 euroa, mikä on selkeästi suurempi tukisumma kuin aiempina vuosina.

Lue lisää OKM:n verkkosivuilta.