Liikunnan ja urheilun nuorisokomitea hakee vuoden nuorta vapaaehtoista

Liikunnan ja urheilun nuorisokomitea LUNK etsii vuoden nuorta vapaaehtoista, joka on 13–20-vuotias nuori ja on toiminut vapaaehtoisena urheiluseuratoiminnassa esimerkiksi tapahtuman järjestämisessä tai harjoitusten ohjaajana. Haussa on aktiivinen nuori, joka on kunnostautunut vapaaehtoistoiminnassa vuoden 2012 aikana. LUNK haastaa lajiliittoja ja urheiluseuroja ilmiantamaan kuvaukseen sopivan nuoren perusteluineen ja taustatietoineen (nimi, ikä, laji ja rooli seurassa) osoitteeseen lunk(a)hotmail.fi 18.4.2013 mennessä.

LUNK hakee vuoden nuorta vapaaehtoista nyt toista kertaa. Tarkoituksena on kunnioittaa vapaaehtoistoiminnan merkitystä urheiluseuratoiminnassa sekä korostaa heidän panostaan eri lajien jokapäiväisessä toiminnassa. Nuorten urheiluvaikuttamisen ja osallistamisen puolesta puhuva LUNK haluaa antaa tämän tunnustuksen avulla ansiokkaasti toimineelle nuorelle hänen ansaitsemansa kiitoksen.
Lisätietoja Vuoden nuori vapaaehtoinen -hausta ja LUNKista osoitteessa www.lunk.fi. Yhteyshenkilönä toimii LUNK:n puheenjohtaja Miikka Neuvonen, puh. 050-3098249, lunk(a)hotmail.fi